Noutati

------- 26.02.2020 -------

Atleții au adus primele medalii din acest an------- 19.08.2019 -------

Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie------- 26.03.2018 -------

Luptătorii au luat medalii la Târgu Mureș. CSM Craiova, pe primul loc la fete------- 07.03.2018 -------

Echipa de junioare s-a impus în prima etapă a Campionatului Național------- 28.02.2018 -------

Trei medalii pentru pugiliștii lui Cucu
 

 Sponsor principal al echipei feminine de tenis de masă

 


 

 

 
26.02.2020

     Atleții au adus primele medalii din acest an

     Odată cu luna februarie, au început și primele finale ale competițiilor naționale de atletism. În urma celor trei concursuri la care au luat parte sportivii noștri s-a înregistrat un total de nouă medalii dintre care două de aur, patru de argint și trei de bronz. În ordine cronologică, prima întrecere a avut la București în perioada 7-8 februarie, fiind vorba de Campionatul Național de Probe Combinate Indoor. Aceasta a adus trei distincții pentru atleții clubului. Florentina Budică a obținut argintul la categoria senioare în proba de pentatlon, urmată îndeaproape de Georgiana Muscalu care s-a clasat pe a treia poziție, două dintre locurile acestui podium fiind ocupate astfel de reprezentantele CSM Craiova. Dacian Costea a urcat și el pe podium în proba masculină de heptatlon, cucerind medalia de bronz la categoria U20. Prezențele în top pentru sportivii noștri au continuat la Campionatul Național U20 Indoor, care s-a organizat la București în perioada 21-22 februarie. Performerii au fost practicanții probei de săritură cu prăjina, care și-au însușit trei medalii. Iulia Necoară a primit tilul de campioană națională, iar Elena Călin a adjudecat un bronz în întrecerea feminină, în timp ce Dacian Costea s-a bucurat de o nouă medalie națională obținută la doar două săptămâni distanță prin ocuparea locului secund la finalul probei masculine. Duminica trecută a avut loc și Campionatul Național de Marș, pe teren “propriu” la Craiova. La această competiție, componenții secției de marș a clubului au reușit să păstreze acasă trei medalii. Diana Lătărețu n-a avut adversar la categoria U20 și a cucerit aurul la finalul celor 10 kilometri ai cursei de marș. Prin această performanță a contribuit și la clasarea pe locul secund al echipei CSM Craiova la aceeași categorie de vârstă în clasamentul pe cluburi, alături de Otilia Segărceanu și Mădălina Domnu care au ocupat locul opt, respectiv nouă. Pe podium a mai urcat Teodor Hucan, care a câștigat argintul la proba de 3km marș, dedicată Copiilor 1.

19.08.2019

     Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie

     Vlad Gruia face parte din componența secției de călărie a clubului nostru, și este unul dintre cei care și-au făcut cunoscut numele la nivel național. Tânărul călăreț, în vârstă de doar 18 ani, a participat la trei competiții din acest sezon de vară al Campionatului Național de sărituri peste obstacole, iar la fiecare a reușit să urce cel puțin o dată pe podium, în ciuda unei concurențe solide alcătuită din sportivi cu un palmares important și mulți ani de experiență în spate. Cele mai recente performanțe ale lui Vlad au venit în urma concursului desfășurat la Baza Hipică Equestria din localitatea Snagov, în perioada 8-11 august, unde sportivul nostru a obținut două clasări pe primul loc al podiumului la întrecerea de nivel D. La aceeași competiție, dar cea desfășurată în perioada 21-23 iunie, Vlad s-a clasat pe locul doi tot la categoria D, în ambele concursuri participând împreună cu calul Carland. A treia întrecere cu succes pentru acesta a avut loc la competiția organizată în Jegalia, în perioada 23-26 mai. Aici, Vlad Gruia a bifat o clasare pe primul loc și pe locul trei în probele de la categoria de nivel C, plus un loc secund la categoria D, avându-l ca partener tot pe Carland. La categoria E, călărețul nostru a concurat împreună cu calul Lacoste și a fost aproape de podium, ocupând locul patru.

26.03.2018

     Luptătorii au luat medalii la Târgu Mureș. CSM Craiova, pe primul loc la fete

     În cadrul Campionatului Național de Cadeți, care a avut loc între 23 și 25 martie la Târgu Mureș, luptătorii clubului nostru au urcat pe podium de cinci ori, iar în clasamentul general la feminin am obținut primul loc grație rezultatelor consemnate. Titlul național a ajuns la Rebeca Baraga (46 kg), sportivă aflată în dublă legitimare CSM – LPS Craiova, și la Roxana Capezan (65 kg), care a obținut de asemenea aurul. Concurând tot în dublă legitimare cu liceul sportiv craiovean, Ana Maria Cristescu (43 kg) a cucerit argintul la naționalele de cadeți, în timp ce Cristina Ungureanu (61 kg) și Cătălin Irimia (92 kg), sportivi doar ai CSM-ului, au adus acasă câte o medalie de bronz. Aproape de podium s-a clasat și Codruț Lăzărică (48 kg, CSM – LPS Craiova), care a ocupat locul cinci. Luptătorii medaliați la Târgu Mureș sunt pregătiți de antrenorii Petre Banciu și Valentin Boboșca.

07.03.2018

     Echipa de junioare s-a impus în prima etapă a Campionatului Național

     Luptătoarele clubului nostru au participat zilele trecute la prima etapă a Campionatului Național de Juniori pe echipe și, în același timp, la turneul de calificare pentru finala individuală, întreceri ce s-au desfășurat la Câmpulung-Muscel. Grație rezultatelor sportivelor noastre împreună cu cele ale luptătoarelor de la CSM Drobeta Turnu Severin, echipa formată din cele două cluburi a ocupat primul loc în clasament, depășind Steaua București și CS Botoșani. Echipa este compusă din sportivele Ruth Badea (50 kg), Elena Breazu (50 kg), Denisa Breazu (53 kg), Mihaela Bărbulescu (55 kg), Daniela Vîrban (57 kg), Ana Maria Enache (59 kg), Adina Giurea (62 kg), Valentina Ungureanu (65 kg), Roxana Capezan (68 kg) și Larisa Nițu (72 kg). Deținând titlul de campioană națională, echipa CSM Craiova – CSM Drobeta plănuiește să își apere trofeul și în acest an, iar după această primă etapă a căpătat deja un avantaj important, de 35 de puncte față de cele două cluburi, Steaua și Botoșani. “Suntem mulțumiți că am câștigat această primă etapă și avem deja un avantaj față de celelalte echipe. A doua etapă, când se vor acorda și medaliile naționale, va avea loc la Cupa României de Juniori, și sperăm să ieșim din nou campioni naționali. Avem toate șansele și ne-ar bucura să ne păstrăm trofeul.”, a declarat antrenorul Petre Banciu, care se ocupă de pregătirea luptătoarelor de la CSM Craiova, în timp ce antrenorul Marin Dobrescu este cel care antrenează fetele de la CSM Drobeta. Altfel, toți reprezentanții CSM Craiova în concursul individual au obținut calificarea pentru etapa finală. Ruth Badea (50 kg), Mihaela Bărbulescu (57 kg), Daniela Vîrban (57 kg), Ana Maria Enache (59 kg), George Berbecaru (61 kg), Petru Grozea (79 kg) și Raul Capră (79 kg) vor fi prezenți la finala Campionatului Național de Juniori.

28.02.2018

     Trei medalii pentru pugiliștii lui Cucu

     Distincțiile naționale nu încetează să apară în cadrul secției de box a CSM Craiova. Ultimele performanțe ale pugiliștilor noștri s-au înregistrat la Campionatul Național U22, feminin și masculin, care s-a desfășurat zilele trecute la Târgu Jiu. De trei ori au urcat pe podium sportivii antrenați de Constantin Cucu, cucerind un aur și două medalii de argint. Georgiana Avram a devenit campioană națională la această categorie în limitele a 64 de kg, iar ca urmare a acestui rezultat va participa și la Campionatul European U22, ce va avea loc peste o lună tot la Târgu Jiu. Ana Maria Ionescu (60 kg) și Michael Constantin (91 kg) au completat tabloul medaliaților cu câte o distincție de argint. “Sunt foarte încântat de aceste rezultate. Georgiana a obținut titlul național și implicit participarea la Campionatul European, ea este o fostă atletă pregătită de Claudia Ștef și acum face performanță la box. Sperăm să reușim un rezultat notabil și la europene. Michael a avut parte de un meci foarte greu în finală, contra lui Adrian Arădoaia, care este campionul european en-titre la această categorie. El va participa și la seniori, unde concurența va fi mai mare, dar am încredere că poate obține un rezultat bun.”, a declarat antrenorul Constantin Cucu.

Pagina urmatoare...

Ministerul Tineretului si Sportului
Federatia
Romana de
Atletism
Federatia
Romana de
Box
Federația Română
de Tenis de Masă
Federatia
Romana de
Ciclism
Federatia
Romana de
Judo
Federatia
Romana de
Lupte
Federatia
Romana de
Radioamatorism
Federatia
Romana de
Sah
Federatia
Romana de
Scrima
Federatia
Romana de
Tenis
Ministerul
Tineretului si
Sportului