Informatii de interes public

Noutati

------- 26.02.2020 -------

Atleții au adus primele medalii din acest an------- 19.08.2019 -------

Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie------- 26.03.2018 -------

Luptătorii au luat medalii la Târgu Mureș. CSM Craiova, pe primul loc la fete------- 07.03.2018 -------

Echipa de junioare s-a impus în prima etapă a Campionatului Național------- 28.02.2018 -------

Trei medalii pentru pugiliștii lui Cucu


 


 

 

 

Pagina precedenta...

27.02.2014

     Stângă luptă în calificări la Mangalia

     Sportiva clubului nostru va lua parte la prima etapă de calificare a Campionatului Naţional Individual de Juniori. Cotată cu o şansă bună la titlul de campioană, Stângă Miruna îşi va începe activitatea competiţională la sfârşitul acestei săptămâni, la Mangalia, unde se vor desfăşura primele meciuri de calificare din cadrul întrecerii naţionale de juniori. În vârstă de 19 ani, luptătoarea legitimată la CSM Craiova va concura la categoria 44 de kg, având drept obiectiv o clasare pe podium. “Suntem încrezăzori că putem face o figură frumoasă în acest an prin Stângă Miruna la categoria de junioare. Eu cred că are şanse reale la câştigarea titlului de campioană, dar acest lucru îl vom vedea la finala de la Tulcea. Pentru moment ne propunem să facă un concurs cât mai reuşit şi desigur să prindă podiumul”, a declarat Petre Banciu, antrenorul secţiei de lupte a CSM Craiova. Pe lângă Miruna, din partea CSM Craiova vor participa la întrecerea din Mangalia şi două luptătoare de o categorie mai mică de vârstă, Iovi Cristina(48 kg, născută în 1997) şi Staicu Larisa(59 kg, născută în 1996), care au fost înscrise de antrenorul Petre Banciu pentru a prinde cât mai multe meciuri în picioare, iar astfel să îşi lărgească bagajul de cunoştinţe.

27.02.2014

     Lozan aleargă în sală la J2

     Atletul junior al clubului nostru îşi va testa abilităţile la propria categorie de vârstă, după ce în urmă cu o săptămână a participat la finala campionatului naţional de J1. Sâmbătă, la ora 18.15, Lozan Radu va intra în cursa de 400 de metri, serii contra-timp, în sala din capitală. Obiectivul sportivului nostru va fi clasarea în top şase, antrenorul acestuia, Ilie Elena, considerând că nu este ţel potrivit pentru calităţile atletului craiovean. „ Radu a participat săptămâna trecută la juniori I, unde am vrut doar să îşi scoată un timp bun. Acum, va intra în cursa la vârsta lui, unde noi sperăm să intrăm în primii şase.”, a declarat Ilie Elena.

27.02.2014

     Judoka U18 merg la Deva după medalii

     Trei judocani ai clubului nostru vor face în acest sfârşit de săptămână deplasarea în zona Ardealului pentru a participa la finala Campionatului Naţional U18(M+F). Mai precis, este vorba despre Veghea Nicoleta(+70 kg), Ciobanu Delia(63 kg), şi Iancu Alex(90 kg), care la etapa de zonă, desfăşurată în capitală, au prins podiumul, însă nivelul concursului va fi mai ridicat în acest week-end. Finala competiţiei naţionale se va consuma în sala sporturilor din Deva, în zilele de sâmbătă şi duminică, când sunt programate cântarele oficiale, dar şi întrecerea propriu-zisă, pentru cele nouă categorii de greutate la băieţi şi opt la fete. Încadraţi în profilul cadeţilor U18 sunt judoka năcuţi în anii 1997, 1998 şi 1999, iar toţi cei calificaţi la faza finală nu vor avea voie să participe decât la o singură categorie de greutate. Judocanii noştri speră la cel puţin două prezenţe pe podium, principalele favorite la medalii fiind Veghea şi Ciobanu. Per total, antrenorul secţiei de judo a CSM Craiova, Nicola Adrian, doreşte ca elevii săi să îşi contabilizeze o clasare în plutonul fruntaş. „ Mergem cu gândul la medalii, pentru că avem şanse bune pentru cel puţin două, prin Delia şi Nicoleta, care sunt sportive exponenţiale le categoriile lor. Alex va încerca să prindă şi el o clasare cât mai bună, în primii cinci, dar acum să vedem, va conta mult şi forma pe care o vor prezenta la ora concursului adversarii.”, a declarat Nicola Adrian.

25.02.2014

     „Struţul”, repetiţie la Praga pentru mondiale

     Mondialele de sală se apropie, iar sportivii intră în febra ultimelor retuşuri înainte de a spune start competiţiei indoor de rang internaţional, ce se va consuma în perioada 7-9 martie la Sopot, Polonia. Unul dintre componenţii lotului olimpic al României şi proaspăt legitimat la CSM Craiova, consacratul triplusaltist, Marian Oprea, a ales să îşi testeze picioarele la Praga, înainte de săriturile pentru mondiale. Astfel, „Struţul” a luat parte în data de marţi, 25 februarie, la un grand-prix desfăşurat în capitala Cehiei. Marian Oprea nu a dorit să îşi forţeze articulaţiile la întrecerea din „02 Arena”, concurând doar pentru a se verifica şi a se acomoda cu condiţiile de concurs. „Struţul” s-a clasat pe locul trei la Praga, cu o săritură de 16,68 metri, fiind devansat de doi cubanezi pe podium, Pedro Pablo Pichardo(17, 32 metri) şi Ernesto Reve(17,05 metri). Cel mai bun rezultat a lui Marian Oprea în acest an a fost înregistrat la naţionalele de sală, unde „Struţul” a dobândit titlul de campion cu o săritură de 17, 30 metri. Peste două săptămâni, triplusaltistul legitimat la CSM Craiova va căuta să atace top six-ul mondial în sală, acesta fiind obiectivul fixat de Marian Oprea pentru a XV-a ediţie a Campionatului Mondial indoor. Anul trecut, la mondiaelele în aer liber desfăşurate la Moscova, „Struţul” a obţinut locul şase, graţie rezultatului de 16, 82 metri, reuşit din prima săritură, iar pentru întâlnirea mondială de anul acesta, Oprea speră să ridice puţin ştacheta.

 

24.02.2014

     Piţigoi, campion naţional în sală la juniori I

     Sprinterul legitimat la clubul nostru şi-a trecut în cont a doua medalie din acest an, iar nuanţa disctinţiei a fost cea mai strălucită. La campionatele naţionale în sală de juniori I, desfăşurate sâmbătă şi duminică în capitală, Ioan Piţigoi a fost cel mai rapid în cursa de 60 de metri plat, cu un timp de 6,98 secunde. Sportivul legitimat la CSM Craiova şi-a devansat adversarii cu o diferenţă de cinci sutimi faţă de ocupantul locului doi, Melnicescu Ioan, şi şase sutimi faţă de cei doi sportivi care au încheiat cursa la egalitate pe a treia poziţie, Daroczi Nicolae şi Homiuc Costin. Per ansamblu, cursa a fost foarte strânsă, între campionul naţional şi atletul clasat pe locul şase, fiind doar opt sutimi distanţă. Pentru Piţigoi, titlul de la juniori I, închide sezonul de sală din acest an cu două distincţii, prima fiind revendicată în întrecerile tineretului, din urmă cu două săptămâni, unde sprinterul clubului nostru a păşit pe a doua treaptă a podiumului. Altfel, al doilea sportiv al CSM Craiova care a intrat în cursă week-end-ul trecut în sala din capitală, Lozan Radu, a încheiat proba de 400 de m pe locul 24, cu un timp de 54.20 secunde, dar acesta va lupta pentru un loc fruntaş la campionatul naţional de juniori II, aceasta fiind categoria de vârstă potrivită pentru Radu.

 

24.02.2014

     Concurs reuşit pentru Buşcă Marius la Istanbul

     Atletul craiovean şi-a confirmat propriile aşteptări la balcaniadă indoor de la Istanbul, desfăşurată sâmbăta trecută. Proaspăt campion naţional în sală la 3000 de m, Buşcă Marius, a plecat cu gândul unui record personal către teritoriul Turciei, dar şi pentru a lupta la un loc pe podium. Obiectivul privind timpii cursei a fost atins, însă nu a putut fi completat şi de o medalie la gât, atletul legitimat la CSM Craiova trecând linia de sosire al patrulea, cu un record personal de 8,24,88 min, la o secundă şi jumătate distanţă de sârbul clasat pe ultima treaptă a podiumului, care a bifat medalia de bronz cu timpul de 8,23,30 min. Ritmul cursei a fost unul destul de ridicat, ţinând cont că purtătorul medaliei de aur a terminat cursa în 7 minute 52 de secunde şi 15 sutimi, fiind un kenian naturalizat de către turci. Şi locul doi era greu de atins, bulgarul care şi-a adjudecat medalia de argint finalizând cei 3000 de m sub opt minute, cu un rezultat de 7,58, 26 min. Una peste alta, Buşcă Marius s-a întors din Istanbul cu zâmbetul parţial pe buze, acel loc patru urât de toţi sportivii, aducând un strop de necaz, conştientizând faptul că ai fost la muchie de cuţit în păşirea pe podium. „A fost un concurs foarte frumos, foarte reuşit, au avut condiţii bune de cazare. Puţine probleme au fost cu zgomotul deoarece camera mea era poziţionată lângă autostradă, iar geamurile nu au închis foarte bine pătrunderea zgomotului. În rest, totul a fost ok. Despre cursă pot să spun că m-am mobilizat încă din prima zi. Am fost un pic timorat la început, sala era paţioasă, foarte diferită spre deosebire de sala noastră. În timpul cursei am urmărit să fac ce ştiu, să mă duc pe timpul şi posibilăţile mele, pentru că era greu să menţii acelaşi ritm cu primii doi clasaţi. Bătălia era valabilă doar pentru locul trei, dar întâmplarea a făcut ca şi colegul meu, care a participat în afara concursului, să îl ducă pe sârb în spate, iar astfel a rămas un gol între mine şi sârb, şi nu am mai reuşit să îl prind până la final. În fine, până la urmă sunt mulţumit că mi-am făcut record personal, am ieşit pe doi cu echipa României, am contribuit şi eu cu 12 puncte. A fost o cursă reuşită în ceea ce mă priveşte, am dat tot ce am putut şi nu sunt dezamăgit din acest punct de vedere.”, a declarat Marius Buşcă. Altfel, delegaţia României s-a întors de la Istanbul cu un total de zece medalii, dintre care patru au fost de aur, trei de argint şi trei de bronz. Pe echipe, România s-a clasat pe prima poziţie în clasamentul fetelor, iar pe locul doi în ierarhia dedicată băieţilor.

 

22.02.2014

     Ioana Roşca a rămas în top patru la Macon

     Jucătoarea clubului nostru şi-a încheiat sâmbătă după-amiază competiţia de 10.000 de dolari din Franţa, în faza semifinalelor, cedând, nu fără luptă, în faţa olandezei Eva Wacanno, favorita numărul cinci a turneului. Primul set a fost adjudecat de Ioana, scor 6-4, fapt care nu a putut fi însă repetat şi în următorul set, ce ar fi schimbat soarta calificării în favoarea craiovencei. Jucătoarea de origini olandeze şi-a regăsit suflul în următoarele două secvenţe ale partidei, consolidând victoria, în setul decisiv, scor 6-3, 6-1. Parcursul turneului din Hexagon a fost unul plăcut pentru sportiva clubului nostru, care şi-a mărit astfel bagajul de experienţă, unul important privind în perspectiva viitoarelor turnee. “A fost un turneu bun, cu meciuri mai puternice, altele mai accesibile, dar per total a fost o experienţă bună, care s-a încheiat în faza semifinalelor. Îmi doream să prind finala, să am o şansă la trofeu, dar nu am reuşit să păstrez avantajul obţinut în primul set. Nu este o dezamăgire, sper să îmi pot concretiza munca din antrenamente într-un titlu la simplu în acest an cât mai curând.”, a declarat Ioana Roşca.

 

21.02.2014

     Echipa de cadete luptă la Târgu-Mureş

     Secţia de lupte a clubului nostru şi-a reluat activitatea competiţională, iar sâmbătă şi duminică, pe cursul Mureşului, cadetele se vor lupta la Campionatul Naţional individual, fază de calificare, şi la prima etapă a Campionatului Naţional de echipe, la lupte libere. Astfel, rezultatele pe care luptătoarele pregătite de Petre Banciu le vor înregistra în acest week-end la Târgu-Mureş vor puncta pentru prima rundă de calificare a campionatului naţional de echipe, precum şi pentru întrecerea individuală. CSM Craiova se va prezenta la concursul amintit cu o echipă formată din zece sportive, după cum urmează: Ioani Cristina(38 kg), Priceputu Ştefania(40 kg), Vârban Daniela(49 kg), Corzanu Maria(52 kg), Enache Ana-Maria(56 kg) Breazu Ana-Maria(43 kg), Anghel Alexandra(60 kg), Miciu Larisa(70 kg) Pintilie Cristina(46 kg), Iva Mădălina(60 kg). Referitor la sistemul competiţiei pe echipe, aceasta presupune în total patru etape, ca mai apoi primele trei clasate, în funcţie de punctajul obţinut în total, să intre în cursa finală, pentru râvnita medalie de aur. „Plutonul” aruncat de clubul nostru în luptă are drept obiectiv să prindă ultima rundă a campionatului naţional pe echipe, dar şi clasări pozitive la individual, iar antrenorul secţie de lupte a CSM Craiova, Petre Banciu, nu concepe un rezultat sub locul trei la etapa de la Târgu-Mureş. „Mergem la Târgu-Mureş pentru prima etapă a campionatului naţional individual şi pe echipe, unde sperăm la o clasare cât mai în faţă, iar la echipe sunt convins că vom prinde podiumul fără probleme. Avem o echipă foarte bună la cadete, fiecare luptătoare fiind în primele trei din ţară la propia categoria de greutate, şi vrem să atacăm aurul anul acesta, mai ales dacă finala va fi organizată de noi, asta ne dorim şi ăsta este obiectivul principal, pentru care vom trage tare încă de la Târgu-Mureş”, a declarat Petre Banciu.

 

20.02.2014

     Ioana Roşca recidivează în Franţa

     Tenismena clubului nostru şi-a trecut în cont prezenţa în sferturile de finală la un nou turneu de 10.000 de dolari, de data această în Franţa, în localitatea Macon. Ioana Roşca nu a rezistat mult fără tensiunea unei competiţii şi a intrat în verigile unui nou concurs, de valoare asemănătoare cu cele susţinute în peninsula Iberică. Craioveanca a pus primul pas pe terenul din Hexagon luni, când a trecut în două seturi de belgianca Helene Scholsen(1036 WTA), scor 6-4, 6-1, în cadrul primului tur. Miercuri, Ioana a făcut şi cea de a doua victimă la Macon, plutind către sferturi peste a treia favorită a competiţiei, franţuzoaica Kinnie Laisne(479 WTA). Cu un tiebreak câştigat la 4 în primul set şi un set doi adjudecat categoric, scor 6-3, în faţa jucătorei ţării gazdă, Ioana Roşca s-a apropiat la două jocuri de o prezenţă în ultimul act şi de o şansă la primul titlu de simplu din acest an. Dar etapele esenţiale nu pot fi săltate, iar tenismena noastră va servi vineri în sferturile de finală, în compania altei franţuzoaice, Pacholski Lena, sperând la un nou succes care să o apropie de triumf. " Joc la un nou turneu, acum organizat în Franţa. Competiţia este tot de 10.000 de dolari, nivelul jucătoarelor fiind asemănător cu cel al adversarelor pe care le-am întâlnit în partidele din Spania. Am început cu dreptul, două victorii, şi sper ca în sferturi să am o evoluţie care să îmi aducă prezenţa în semifinale, şi respectiv încă un pas către finală.", a declarat Ioana Roşca.

 

20.02.2014

     Marius Buşcă merge cu încredere la Balcaniada de la Istanbul

     Proaspătul campion naţional în sală la 3000 de m, atletul legitimat la CSM Craiova, va participa în acest sfârşit de săptămână la Balcaniada în sală de la Istanbul. Fondistul Buşcă are în plan să îşi bată propriul record în sală la 3000 de m, să ajungă la un timp undeva sub pragul de 8.27.00 min, dorind să profite de condiţiile excelente pe care le oferă sala unde anul trecut s-au ţinut mondialele. Atletul craiovean este încrezător în forţele proprii, mai ales că vine după un rezultat ce i-a sporit încrederea în sine, dar aşteaptă să vadă circumstanţele cursei din Istanbul. La fel cum se spune în fotbal că niciun meci nu seamănă cu altul, situaţia este asemănătoare şi în altetism, unde particularităţile curselor diferă de la concurs la concurs. Cu o medalie de bronz la balcaniadă, Buşcă ar încheia sezonul de sală într-o atmosferă de sărbătoare. “Plec cu încredere, sper să fac tot posibilul să prind un loc pe podium. O medalie de bronz ar fi ideală, dar concurenţa va fi destul de mare. Urmăresc să îmi bat recordul personal de sală, pentru că la Istanbul au o sală foarte bună şi te stimulează să alergi. Va conta şi tipul cursei, dacă va fi o cursă tare sau la ciupeală pentru o medalie, dar eu merg cu încredere. Sunt bine, mă simt în formă, aştept să vină concursul. Va fi o experienţă frumoasă şi sper să mă întorc cu veşti bune.”, a declarat Marius Buşcă. Atletul craiovean a ajuns joi seară la Bucureşti, când a avut loc şedinţa tehnică a lotului naţional de atleţi, care va fi deplasat de federaţie la Campionatul Balcanic în sală de la Istanbul. Delegaţia României are programată plecarea în Turcia, vineri seara, iar pe parcursul zilei de sâmbătă se va desfăşura întregul concurs. Marius Buşcă va simţi emoţiile întrecerii începând cu ora 15:10, când va ţâşni de la linia de start în proba de 3000 de metri plat. Întregul staff administrativ şi tehnic al CSM Craiova îi ţine pumnii strânşi lui Marius şi speră să se întoarcă cu veşti din cele mai bune de pe teritoriul “semilunei”. Cu siguranţă Marius Buşcă va fi susţinut moral şi de toţi craiovenii iubitori ai sportului, care au putut afla încă odată de performanţa atletului nostru la meciul de baschet de miercuri seara din polivalentă, când crainicul sălii din Bănie a anunţat prezenţa unui campion naţional în tribune, respectiv Marius Buşcă, iar aplauzele întregului cor de spectatori au venit nestingherit.

 

20.02.2014

     Piţigoi şi Lozan aleargă la naţionalele de juniori I în sală

     La o săptămână distanţă de la desfăşurarea campionatului naţional de seniori în sală, secţia de atletism a clubului nostru va trimite noi atleţi în sala din capitală. Lozan Radu(400 m) şi Piţigoi Ioan(60 m) vor lua parte din partea CSM Craiova sâmbătă şi duminică la finala campionatul naţional în sală de juniori I. Dacă pentru Radu competiţia va desemna doar o întrecere de verificare, el fiind încadrat la o categorie de vârstă mai mică, pentru Piţigoi concursul din acest sfârşit de săptămână este o bună ocazie de a ataca titlul de campion. Ţinând cont de rezultatul obţinut de sprinterul clubului nostru la naţionalele de tineret, unde a obţinut medalia de argint, acum Piţigoi va participa la propria categorie de vârstă, iar în mod normal un loc pe podium nu reprezintă un obiectiv îndrăzneţ. Altfel, alţi doi sportivi care sunt legitimaţi la CSM Craiova, dar în acelaşi timp aleargă şi pentru LPS “Petrache Trişcu”, respectiv Rotaru Aurel(1500 m, 3000 m) şi Ion Daniel(1500 m, 3000 m), vor participa la concursul din capitală, dar eventualele rezultatele notabile vor puncta în dreptul liceului de profil din Craiova.

 

19.02.2014

     Alexe Irina boxează pentru o medalie naţională la Bistriţa

     Secţia de box a clubului nostru şi-a început activitatea competiţională pentru anul 2014. Una dintre pugilistele pregătite de maestrul Buzduceanu Costică va trage tare în aceste zile la campionatul naţional de seniori, tineret şi juniori - feminin, ce este în plină desfăşurare la Bistriţa. Alexe Irina va intra astăzi în cursă, la senioare, categoria 54 de kg, direct în faza semifinalelor, unde va întâlni o componentă a lotului naţional, pugilista Nechita Aureliana(Steaua Bucureşti). Astfel, datorită sistemului competiţional, care nu mai impune şi o “finală mică” pentru stabilirea locului trei, medalia de bronz este asigurată pentru sportiva craioveană, dar maestrul ei speră la o prezenţă în ultimul act, deşi adversara pe care o va întâlni astăzi va fi una redutabilă. “Obiectivul nostru este să obţinem o medalie, dar noi ţintim un loc în finală. Nu va fi un meci uşor, din contră, adversara Irinei este componentă a lotului naţional şi va fi greu de răpus. Eu cred că dacă vom intra în finală, aurul va fi asigurat, dar trebuie să trecem de acest prim hop”, a declarat Buzduceanu Costică, antrenorul pugilistei de la CSM Craiova. În cea de a doua semifinală se vor întâlni Amza Denisa(Mangalia) şi Desa Paula(Sibiu). Gala va începe de la ora 17, iar finala probei este programată pentru 22 februarie.

 

17.02.2014

     Rezultate în premieră pentru CSM Craiova la CN de Sală

     „Struţul”, la primul titlu de campion naţional ca sportiv al CSM Craiova. Buşcă a spart gheaţa la individual şi se pregăteşte de balcaniadă.
     Campionatul naţional de Sală, desfăşurat sâmbătă şi duminică în capitală, a adus două rezultate în premieră, în vistiera clubului nostru. „Struţul” a triumfat pentru prima oară pe plan intern în „tricoul” CSM Craiova, iar Buşcă Marius a spart gheaţa la individual, obţinând primul titlu de campion naţional. Fondistul craiovean a găsit calea succesului în proba de 3000 de m, unde cu un timp de 8.36.27 min, şi-a asigurat titulatura de campion naţional în sală. Pentru Buşcă, această performanţă este o premieră, nemaireuşind până acum să se impună la probele individuale. Atletul şi-a deschis astfel apetitul pentru medalii în 2014, acesta urmând să tragă tare în acest sfârşit de săptămână la balcaniada de la Istanbul. „Este primul meu titlu de campion naţional la individual şi pot spune că a fost momentul meu. Mi-am dorit foarte mult acest titlu, am ştiut că trebuie să profit de absenţa principalilor favoriţi la câştigarea probei şi sunt mândru că am gestionat într-un mod pozitiv cursa. Eram un pic speriat de faptul că a fost prima cursă în sală şi nu ştiam la ce nivel sunt, dacă am resursele necesare pentru o medalie, pentur că acesta a fost obiectivul meu, dar se pare că a venit medalia de aur şi am spart gheaţa în sfârşit gheaţa la individual. Sunt un pic supărat că nu am reuşit un rezultat bun şi la 1500, acolo mi-a trebuit un pic mai multă încredere spre finalul cursei, dar una peste alta a fost o competiţie foarte reuşită. Sâmbătă voi participa la balcaniada de la Istanbul, unde sper să prind o clasare în primii trei, dar concurenţa va fi mult mai acerbă.”, a declarat Buşcă Marius, proaspătul campion naţional în sală la proba de 3000 de metri. O premieră a fost realizată şi de consacratul triplusaltist, Marian Oprea, care a îmbrăcat tricoul de campion pentru prima dată ca şi sportiv al CSM Craiova. Cel supranumit „Struţul” şi-a decalat adversarii în proba de triplusalt, cu o săritură de 17.30 m, performanţă cu prilejul căreia a confirmat încă odată baremul pentru mondialele de sală, la care Oprea va participa în luna martie, luptând pentru o clasare în primii şase. Aurul de la triplusalt nu a fost singura distincţie pentru Marian la CN de sală, acesta cucerind şi argintul în proba de lungime, cu un rezultat de 7,65 m.„ Concursul a fost foarte bun, m-a interesat în mod special să văd unde mă aflu cu pregătirea, să am o prestaţie bună, iar rezultatele au venit de la sine. Este primul titlu ca şi sportiv al CSM Craiova, mă bucură faptul că pot ajuta clubul din Bănie, pentru că este un club cu tradiţie în sportul românesc. Am confirmat încă odată baremul pentru mondiale, acum să sperăm că mă voi întoarce cu un rezultat bun şi de acolo, unde voi pleca de la premisa unei clasări în primii şase. Până la campionatul mondial de sală este posibil să mai particip la un concurs, mai precis la un grand-prix în Praga, pe 25 februarie. Pregătirea este conform planului, am intrat în perioada competiţională şi sper să fiu ferit de accidentări”, a declarat Marian Oprea. Graţie rezultatului de la triplusalt, „Struţul” a cucerit şi Cupa de Cristal, cu un punctaj de 1188 de puncte. Bilanţul clubului nostru la finala Campionatului Naţional de Sală a înregistrat un total de cinci medalii, după cum urmează: două titluri de campion naţional şi o medalie de argint la seniori prin Marian Oprea(locul I – tripusalt, locul II - lungime) şi Buşcă Marius(locul I – 3000 m) şi două titluri de vicecampion la tineret, graţie rezultatelor obţinute de Piţigoi Ioan(locul II – 60 m) şi Sima Ana-Maria(locul II – 800 m).

     REZULTATE CSM CRAIOVA LA CN DE SALĂ
     Seniori: Marian Oprea(locul 1 – triplusalt, locul 2 – lungime), Buşcă Marius(locul 1 - 3000 m, locul 4 - 1500 m,), Sima Ana-Maria(locul 4 – 800 m), Piţigoi Ioan(locul 6 - 60 de m), Stefana Andrei(locul 14 - 1500 m), Motogna Bogdan(locul 15 - 1500 m, locul 7 - 800 m), Rotaru Aurel(locul 17 - 1500 m, locul 11 - 3000 m), Ion Daniel(locul 23 - 1500 m, locul 16 - 3000 m), Andrei Daniel(locul 9 - 800 m), Dragomir Ştefăniţă(locul 10 - 800 m), Dragomir Petrişor(locul 19 - 3000 m)
     Tineret: Piţigoi Ioan( locul 2 - 60 m), Sima Ana-Maria Iulia(locul 2 - 800 m), Motogna Bogdan(locul 9 – 1500 m, locul 5 – 800 m), Rotaru Aurel(locul 11 – 1500 m, locul 8 – 3000 m), Ion Daniel(locul 15 – 1500 m, locul 13 – 3000 m), Andrei Daniel(locul 6 – 1500 m), Dragomir Ştefăniţă(locul 7 – 800 m)

 

Pagina urmatoare...

Ministerul Tineretului si Sportului
Federatia
Romana de
Atletism
Federatia
Romana de
Box
Federatia
Ecvestra
Romana
Federatia
Romana de
Ciclism
Federatia
Romana de
Judo
Federatia
Romana de
Lupte
Federatia
Romana de
Radioamatorism
Federatia
Romana de
Sah
Federatia
Romana de
Scrima
Federatia
Romana de
Tenis
Ministerul
Tineretului si
Sportului